Rólunk

Világvezető pozíció

Cégünk vízumkérelem ügyintézés támogatással és vízum feldolgozással foglalkozik. Büszkék vagyunk arra, hogy jobb szolgáltatási színvonalat és tapasztalatot nyújtunk ügyfeleinknek, mint a követségek. Cégünk 2011 óta kínálja szolgáltatásait. Törekszünk arra, hogy a legmagasabb ügyfél megelégedettséget érve el megbízható harmadik fél szolgáltatóvá váljunk.

A vízumkérelem folyamatát gyorssá, könnyűvé és biztonságossá tesszük. Cégünk a legnagyobb kártyakibocsátó társaságok által ügyfeleik személyes adatainak védelmére kiadott Standard Payment Card Industry – Adatvédelmi Szabványok (PCI-DSS) nemzetközi szabályainak való teljes megfelelés mellett működik.

Az Official ESTA az online vízum szolgáltatások terén világvezető pozíciót ért el. Az Official ESTA megérti a vízumigényléssel együtt járó zűrzavart, frusztrációt és időigényt,ezért gyors, barátságos és szakértő tanácsadással és segítségnyújtással áll ügyfelei rendelkezésére.

Jövőképünk

Költséghatékony és egyszerűsített vízum szolgáltatások olyan egyének és vállalkozások számára, akiknek nincs idejük, vagy erőforrásuk arra, hogy kérelmüket maguk intézzék. Szolgáltatásunk a vízum igénylés folyamatából eliminálja a zavart és frusztrációt - egyszerűvé tesszük az amerikai vízumok intézését.

Előnyeink

A Virgin Atlantic és más nagy turisztikai vállalatok is azt javasolják, hogy az ESTA engedélyek intézését bízza megbízható harmadik fél szolgáltatóra. Miután áttekintette a velünk való együttműködés előnyeit, láthatja, hogy minőségi és prémium szolgáltatást nyújtunk:

  1. 24/7 segítségnyújtás az igénylésben - élő emberi /chat kommunikáció, nem pedig hasznavehetetlen üzenetrögzítő.
  2. Az igénylések átnézése benyújtás előtt - Tisztázza le kérdéseit és kerülje el a kérelme azonnali elutasításához vezető leggyakoribb hibákat.
  3. Hibás benyújtás vagy az engedély elvesztése esetén ingyenes újraküldés - Elrontotta? Változtatni szeretne? Nyugodjon meg, helyrehozzuk.
  4. Visszatérítés - amennyiben kérelme elutasításra kerül
  5. Életre szóló vízummentességi adatlehívások - ne veszítsen el újabb ESTA engedélyt. ESTA engedélyének érvényességi idejét két éven keresztül figyelemmel kísérjük
  6. Az igénylést illető állapotváltozásokról tájékoztatjuk Önt - legyen naprakész információja vízumkérelméről
  7. A visszaigazolást PDF formátumban e-mailen küldjük meg Önnek - Kapja meg e-mailben a nyomtatásra kész PDF ESTA vízummentességet

Az általunk kínált előnyök és szolgáltatások díját megtalálja honlapunkon. Számos ügyfelünk megelégedett az extra díjért kapott szolgáltatásunkkal. Átfogó szolgáltatásunk részeként "hivatalos ESTA-t" állítunk ki, ezért ezt a mozaikszót használjuk márkanevünkben. Számos harmadik fél szolgáltató túlzottan magas árat számol fel, de nem nyújt legitim szolgáltatást, sem nem állít ki valós ESTA igazolást. Tudjon meg többet az előnyökről itt: https://hivatalos-esta.hu/our-services

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ha igénylésével kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

Eküldjön e-mailt: support@official-esta.com
Telefonszám: Hívjon bennünket
Posta: 2202 S Figueroa St, Los Angeles, CA 90007